Hallottam olyan törvényről, hogy a tanár köteles témazáró dolgozatot ( lehet hogy röpdolgozatot is ) 2 héten: 10 tanítási napon belül kijavítani ha nem teszi akkor választhatóan igényelhető a dolgozat. Hol van ez leírva hivatalosan?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 14:44
1/8 anonim válasza:
Igen, kötelező, de különleges indokra hivatkozva további 2 hetet kérhet az igazgatótól
Az iskola szabályzatában van benne nálunk
2/8 A kérdező kommentje:
Én házirendben kerestem, de nincs benne, esetleg létezik az hogy oktatásügyi törvényben van leírva? Aki tud róla írjon!
2011. máj. 3. 14:54
3/8 anonim válasza:
Nálunk is le van írva,de mindig ejtenek rá...
4/8 anonim válasza:
Minden iskola szabályzatában benne van. Kérd el az igazgatótól.
5/8 anonim válasza:
Osztom, le van írva de nem érdekli őket, ha szólsz meg szívsz, nem írja be a jegyet,de felelsz vagy nehezebbet írsz, vagy év végéig kiszemel magának. PL : nem készítesz el időben valamit akkor meg lesz a következménye neked is
6/8 anonim válasza:
Nincs ilyen törvény. A házirendben szoktak ilyesmit szabályozni (aminek kb. annyi köze van a törvényhez, mint a kerti bejárónak az M7-es autópályához), és iskolánként változik, tehát a saját iskolád házirendjében nézheted meg. Évkönyvekben, iskolai honlapokon is ott szokott lenni.
7/8 anonim válasza:
Nem nem kérdező el vagy tévedve. Ilyen csak akkor lehetséges, hogyha a házirendben is benne van. Ha nincs akkor szívás. Nekem anya mondta hogy ez nluk így van én ebből leszűrtem h akkor biztos nálunk is így van. Legközelebbi hármasomnál pedig felálltam és közöltem ezt a tanárral. Úgy beégetett, hogy akkora hülyét még életemben nem csináltam magamból. Szóval ne próbálkozz. :(
8/8 RoŁanĐ válasza:
Úgy tudom, hogy minden iskola szabályzatában benne van, de nem érdemes utána járni, mert biztos, nem 10 hanem 15 munkanapról van szó vagyis 3hét, miután úgy dönthetsz, hogy kéred-e a jegyet vagy sem. Szerintem a tanár nem fog megszivatni, ha nem kéred az egyesedet vagy a kettesedet kinek mi számít jó jegynek, nyilván a tanár nem viccből nem javította ki hanem jó oka van rá ami rád nem tartozik és az az ő hibája ha nem javítja ki, így ha még is megszivat akkor gondolkozz el, hogy mit ártottál neki, mert max akkor fog megszivatni ilyen miatt, ha pofára osztályoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!