Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha ceruzával írtam az érettség...

Ha ceruzával írtam az érettségibe toll helyett és fellebeztem mert a megoldott feladataim jók voltak, csak a ceruza miatt nem fogadták el mit várhatok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
A szabály, az szabály. Világosan le van írva, hogy tollal kell írni. Nehezedre esett volna bevinni a golyóstollat?
2013. jún. 4. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem el, hogy nem tudtad, hogy tollal kell. Miért nem azzal írtál? A dolgozataidat is ceruzával írtad? hivatalos papírt sem írunk alá, töltünk ki ceruzával.Az érettségi elég hivatalos.
2013. jún. 4. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
közben szerkesztenem kellett ceruzával és az maradt a kezemben nem végig ceruával irtam nem vagyok hülye.
2013. jún. 4. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
csak 1 feladatról van szó (matek)?
2013. jún. 4. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ez jó kérdés

régebben nekem dolgozatban a tanárom nem adta meg a 17 pontot a feladatomra, a sort úgy állította össze,mint egy érettségi...

mert hogy majd érettségin sem fogják elfogadni, elvileg nem lenne szabad, hátha szerencséd lesz, de szerintem kevés az esélye,vagy nagyon jószívűek

2013. jún. 4. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Le van írva világosan, hogy a ceruzás megoldásokat nem fogadják el, ezt csúnyán benézted, fellebbezésnél remélhetőleg nem vonnak le pontot máshonnan, amit a saját tanárod megadott, de más nem adna meg.
2013. jún. 5. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
ez az "az maradt a kezemben" meg...basszus, érettségi. nem az óvoda, hogy elnézzenek egy figyelmetlenséget. érettségin figyelj oda olyanokra, hogy ne "az maradjon a kezedben..."
2013. jún. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!