3/10 A kérdező kommentje:
Nekem 42%...
Még kimondani is iszonyú, eddig mindig 70 és 95% között volt...
2013. jún. 6. 11:18
4/10 anonim válasza:
99% lett, egy pontot vesztettem a deriválásnál..
hétfőn megyek szóbelizni, ti? :D hogy álltok?
5/10 anonim válasza:
:( Sajnálom kérdező. Én is így jártam egyébként, csak én kémiából. Pont 42 nekem is, szóval elég valószínű, hogy idén ugrott az egyetem :( Az a rossz ebben az érettségiben, hogy ha éppen aznap rossz lelkiállapotban van valaki, vagy beteg egy kicsit, pl. lázas, akkor nagyon elrontja és máris egy év elúszott miatta.
Te hová jelentkeztél egyébként?
6/10 anonim válasza:
Négyes, ez nagyon szép teljesítmény. Komolyan még nézni is jól esik :) Gratulálok!!! :))
8/10 anonim válasza:
Látom mégegy kémiás, legalább nem vagyok egyedül...
9/10 anonim válasza:
köszönöm 6-os! szurkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a felvételi!!!
10/10 A kérdező kommentje:
BCE, gazdaságelemző.
Ami meg ugye a kiszúrás, hogy rögzítettek a ponthatárok, így hiába ment sok embernek nagyon szarul, úgyse vesznek fel 465 alatt.
2013. jún. 11. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!