Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt biosz, emelt kémia...

Emelt biosz, emelt kémia írásbeli 2013. Nektek, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Én orvosira szerettem volna menni immáron másodszor, de sajnos idén sem fog sikerülni, mr az írásbelik alapján látom. A gyógytornász szakot is nagyon szeretném. Remélem az sikerül.
2013. jún. 4. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
ugyszint 2x próbálkozás GYtk. biosz:59% kémia:30% :"( bybyegytk
2013. jún. 4. 14:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem a kémuám annyira rossz lett az orvosi abszolút esélytelen így már csak a biosszal foglalkozom. Az én bioszom 53% lett. A többi érettségim jó lett tavaly és van két nyelvvizsgám. Remélem a legjobbakat.
2013. jún. 4. 14:26
 3/3 anonim válasza:
Nekem is oda az orvosi. Elsőre mennék. Dehát ez az idei év:(. biosz 76 kémia 30 nah mondom oké...xdd be se megyek kémia szóbelire.. Közepem 95% lett ősszel.
2013. jún. 8. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!