Emelt biosz, emelt kémia írásbeli 2013. Nektek, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Én orvosira szerettem volna menni immáron másodszor, de sajnos idén sem fog sikerülni, mr az írásbelik alapján látom. A gyógytornász szakot is nagyon szeretném. Remélem az sikerül.2013. jún. 4. 14:13
1/3 anonim válasza:
ugyszint 2x próbálkozás GYtk. biosz:59% kémia:30% :"( bybyegytk
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem a kémuám annyira rossz lett az orvosi abszolút esélytelen így már csak a biosszal foglalkozom. Az én bioszom 53% lett. A többi érettségim jó lett tavaly és van két nyelvvizsgám. Remélem a legjobbakat.
2013. jún. 4. 14:26
3/3 anonim válasza:
Nekem is oda az orvosi. Elsőre mennék. Dehát ez az idei év:(. biosz 76 kémia 30 nah mondom oké...xdd be se megyek kémia szóbelire.. Közepem 95% lett ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!