Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerült az emelt matek/f...

Hogy sikerült az emelt matek/fizika/kémia/infó érettségitek BME-re készülők?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 11:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én csak fizikára meg matekra tanultam, többire összesen max 1 hetet...

Amúgy nálunk sok volt a 0 pontos esszé... nekem kettő 0 pontos lett meg az egyikre adott 3-mat

2013. jún. 5. 21:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Én 3-at vesztettem az esszénél, egyet azért, mert én szerencsétlen népszámlálás helyett népszavazást írtam. Hasonló hibám volt anno az angolban a magnósnál, mikoris homesick helyett homelesst sikerült válaszolnom.
2013. jún. 5. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:

ja hát ezek idegesítő hibák...

nekem a matekomban 2 hibapont kerekítés miatt volt, pedig a végén el is kezdtem úgy átnézni az egészet hogy milyen kerekítéseket kértek az egyes feladatok, de közben valahogy elfelejtettem hogy miért is nézem át... :)

A másik 3 pontom meg azon csúszott el hogy vesszatevéses helyett valahogy visszatevés nélküli tudatosult bennem :/

na de mind1, örülök hogy így sikerült és kész, holnap lesz a szóbeli, igazából már szinte teljesen mindegy hogy hogy sikerül, nekem az is jó ha BME, jó lesz OE is de még az is ha itthon maradok

2013. jún. 5. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!