Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolai kollégiumba...

Középiskolai kollégiumba lehet ékszerteknőst vinni?

Figyelt kérdés
Ha beleegyeznek a szobatársaim tarthatom ott? Nincs vele semmi baj, sőt még a szobát is dekorálná:)
2013. jún. 3. 18:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nincs se szűrője, se lámpája, a vízét cserélem hetente kétszer. Igazából bármelyik szekrény tetején elfér így.
2013. jún. 3. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A kollégiumot kérdezd meg, van egy házirendjük...
2013. jún. 3. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szekrény tetején max a plafont dekorálja, azt is max egy évig, mert utána legalább 300 literbe kell tenni egy teknőst :) egyébként kétlem, nekem is van, tudom, hogy nem zavar senkit, csak akkor mindenki elkezdené behordani az állatokat, aztán az egész koli egy hüllő és rágcsálókiállítás lenne egy idő után.
2013. jún. 3. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Általában nem szeretik az ilyesmit.

2013. jún. 3. 20:12
 5/5 anonim válasza:
Én is beakartam vinni a 2 ékszer tekimet mg anno, de nem engedték meg. De azért egy próbát megkér, kérdezz rá.
2013. jún. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!