Középiskolai kollégiumba lehet ékszerteknőst vinni?
Figyelt kérdés
Ha beleegyeznek a szobatársaim tarthatom ott? Nincs vele semmi baj, sőt még a szobát is dekorálná:)2013. jún. 3. 18:33
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nincs se szűrője, se lámpája, a vízét cserélem hetente kétszer. Igazából bármelyik szekrény tetején elfér így.
2013. jún. 3. 18:35
2/5 anonim válasza:
A kollégiumot kérdezd meg, van egy házirendjük...
3/5 anonim válasza:
szekrény tetején max a plafont dekorálja, azt is max egy évig, mert utána legalább 300 literbe kell tenni egy teknőst :) egyébként kétlem, nekem is van, tudom, hogy nem zavar senkit, csak akkor mindenki elkezdené behordani az állatokat, aztán az egész koli egy hüllő és rágcsálókiállítás lenne egy idő után.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem.
Általában nem szeretik az ilyesmit.
5/5 anonim válasza:
Én is beakartam vinni a 2 ékszer tekimet mg anno, de nem engedték meg. De azért egy próbát megkér, kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!