Emeltszintű kémia érettségi? Nagyon nehéz?
Szóbelinél arról beszélhetek amiről szeretnék ( ez a többi tantárgynál is érdekel)?
Ha elkezdek beszélni pl: a Bróm-ról és végig mondtam kezdjek bele másba? Pl:Atomenergia?
Ha tanulsz rá, akkor nem nehéz. Bátyám a kisujjából rázta ki 98%-osra az emelt kémiát. Igazából a biosz nehezebb.
Sok sikert!!!
Sajna nem tudom mennyire nehéz, mert én bioszból emelteztem, csak azért írok, mert látom totál nem vagy képben:D Az érettségiken (az összesen!!) tételt húzol. Pl: "kémiai kötések" vagy "hidrogén" (ezeket a 2009 novemberi tételsorból néztem most). Gondolom kémiából is vannak mellette kérdések, amik alapján fel kell építened a feleleted. Mindent mondj el, válaszolj az összes kérdésre, de olyan dolgokra ne térj ki, ami nem oda való.
OFF: egyre gyakrabban látom, hogy érettségi közelében álló diákoknak fogalmuk sincs az egész érettségiről/egyetemről. Nektek a suliban nem mondják el, h h megy az érettségi? Milyen egy középszintű és milyen egy emelt? Hol találjátok meg a követelményeket, a tételsorokat stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!