Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emeltszintű kémia érettségi?...

Emeltszintű kémia érettségi? Nagyon nehéz?

Figyelt kérdés

Szóbelinél arról beszélhetek amiről szeretnék ( ez a többi tantárgynál is érdekel)?

Ha elkezdek beszélni pl: a Bróm-ról és végig mondtam kezdjek bele másba? Pl:Atomenergia?

2009. okt. 6. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tanulsz rá, akkor nem nehéz. Bátyám a kisujjából rázta ki 98%-osra az emelt kémiát. Igazából a biosz nehezebb.

Sok sikert!!!

2009. okt. 6. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Én tavaly csináltam emelt bioszt ami nehéz volt, majd megnéztem az emelt kémiát és majdnem elbőgtem magam, hogy nem arra mentem helyette. Ha tanulsz rá és érted akkor nem nehéz.
2009. okt. 6. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajna nem tudom mennyire nehéz, mert én bioszból emelteztem, csak azért írok, mert látom totál nem vagy képben:D Az érettségiken (az összesen!!) tételt húzol. Pl: "kémiai kötések" vagy "hidrogén" (ezeket a 2009 novemberi tételsorból néztem most). Gondolom kémiából is vannak mellette kérdések, amik alapján fel kell építened a feleleted. Mindent mondj el, válaszolj az összes kérdésre, de olyan dolgokra ne térj ki, ami nem oda való.

OFF: egyre gyakrabban látom, hogy érettségi közelében álló diákoknak fogalmuk sincs az egész érettségiről/egyetemről. Nektek a suliban nem mondják el, h h megy az érettségi? Milyen egy középszintű és milyen egy emelt? Hol találjátok meg a követelményeket, a tételsorokat stb?

2009. okt. 6. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Még csak 9.be járok.
2009. okt. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!