Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti hogyan tanultok? 7. osztály...

Ti hogyan tanultok? 7. osztályosok válaszát várom, vagy aki már volt hetedikes, hogy hogyan tanultatok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 31. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor is voltam hetedikes...12 éve kb... Hogy tanultam? Leültem a fenekemre és olvastam. Annyira minimális a hetedikes anyag, hogy napi 1- 1,5 óra felkészüléssel bárki szín jeles tud lenni.
2013. máj. 31. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
A hetedikes anyag semmi. Napo fél órával szerintem el lehet érni a 4,5ös átlagot. Egy pár napja néztem át a 7. osztályos kémiát a rokonommal, és nevetségesen kicsi. Egy fejezetet csak úgy átlapozgattam, tényleg minimális. Felmondtam magamnak kb 2perc alatt egy fejezetet...
2013. máj. 31. 18:13
 3/9 anonim válasza:
0%
Ez a honlap általában nem szutyok általános iskolásoknak van, akik még az ékezeteket sem ismerik...
2013. máj. 31. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fanyúl ez az oldal azoknak van kitalálva akiknek kérdéseik vannak. Szutyok általános iskolások? Te talán nem voltál kölök? Ékezetek? Egy korábban válaszoló sem írt ékezetek nélkül... Nem tudom mi bajod van...

Érdemben választ nem adtál csak ideböfögtél egy rakás sz*rt.

Kíváncsi lennék az iskolázottságodra...

Az első válaszoló vagyok.

2013. máj. 31. 18:30
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi, és nem tudom kinek írtad (fanyúl) hogy nem ismerem az ékezetet. Mert én ékezettel írtam, és csak szeretnék javítani.
2013. máj. 31. 18:32
 6/9 anonim válasza:
Elnézést kérek, mert ritka esetben félreértelmeztem egy kérdést...ti meg (a valós tudással nem rendelkezők) rögtön ugrottatok rá, mint tyúk a takonyra...
2013. máj. 31. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Valós tudással nem rendelkezők :D Na kérlek csak csöppet lőttél mellé...

Nem félreértelmezted a kérdést, hanem lövésed nem volt róla mire válaszolsz és egyből ráugrottál a kérdezőre mint .. Mit is mondtál? "tyúk a takonyra"

Persze más szemében a szálkát is ugye kedves fanyúl :D

Továbbra is érdekelne az iskolázottságod akár privát üzenetben is, kíváncsi vagyok mire fel ülsz te ilyen magas lovon. Vagy nálad mit jelent a valós tudás megléte.

2013. máj. 31. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalattal nem tudok szolgálni, mivel nem nagyon volt szükségem komolyabb erőfeszítésre a közoktatásban eltöltött éveim alatt, de itt találsz tanulási módszereket és tippeket, elvileg hatásosak.

www.vizsgadrukk.h u/index.ph p?main=news&a=3

Ne hallgass a ajrá! :)

2013. jún. 1. 04:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Véletlen kitöröltem a mondat közepét, nem baj.. :'D Szóval azt akartam írni, hogy ne hallgass az előző kommentelőkre, tanulj csak hogyha úgy érzed hogy szükséges, csak jól járhatsz vele. Hajrá! :)
2013. jún. 1. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!