Ha a magyar írásbelim 80%os lett, hány pontot kell összeszednem szóbelin, hogy mindenképp 5ös legyen majd?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 13:48
1/5 anonim válasza:
Ha a matek írásbelid minimum 20 százalék lett, akkor ki tudod számolni!
2/5 anonim válasza:
100 pont az írásbeli, 50 pont a szóbeli. Ha jól gondolom, neked 80 pontos lett az írásbelid, és akkor ha 40 pontot elérsz még szóbelin, pont 80% leszel.
3/5 anonim válasza:
matematikából átmentél???:D
150 pontos az egész
már van 80 pontod,ahhoz hogy 5ös legyen 120 pontnak kell lennie
szóval 120-80= 40 pont kell szóbelin,és akkor 80 %os!
4/5 anonim válasza:
Szörnyű, hogy egy érettségiző ember nem tudja ezt kiszámolni :S
5/5 A kérdező kommentje:
Már kiszámoltam a válaszaitok előtt. Gondoltam szólok, ha már így belém kötöttetek.
Csak nem tudtam hány pontos maga az írásbeli ill szóbeli, de utánanéztem ezen az oldalon (mert merő véletlenségből tettek már fel hasonló kérdést) így rájöttem, és innentől ki is tudtam számolni. :)
2013. máj. 30. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!