Én '89-ben kezdtem az általánost, és alsó tagozaton még kötelező volt a köpeny. Tudtommal azóta már nincs ez a szabály.
Ki mikor járt általánosba, és hordott-e iskolai köpenyt?
2009. okt. 6. 12:30
1/8 anonim válasza:
Igen, hordtam, még középiskolában is kötelező volt! 75 szeptemberében kezdtem az ált. sulit, 84-ben a középiskolát. Szerintem normálisabb volt, mint a mostani divatbemutatók a sulikban.
2009. okt. 6. 12:34
2/8 anonim válasza:
Én '86-ban kezdtem az általánost, és igen, alsóban még kellett köpenyt hordani. Basszus, de régen volt..azaz inkább az idő megy gyorsan. :)
2009. okt. 6. 12:34
3/8 anonim válasza:
94 ben kezdtem, és elsőben volt köpenyem az biztos.
2009. okt. 6. 12:35
4/8 anonim válasza:
96'-ban kezdem a sulit és nekem már nem volt. Gimiben még azt az egyetlen rohadt nyakkendőt se volt hajlandó senki elviselni, ami szerintem már bunkóság volt. Én boldogan hordtam. Évente 3x ki lehetett bírni.
Most egyetemen, csak gyakorlaton hordok köpenyt :)
2009. okt. 6. 12:37
5/8 anonim válasza:
csak az a hasznos aki nem hordott köpenyt? :D
2009. okt. 6. 13:01
6/8 anonim válasza:
Nekünk a Roxfortban talárt kellett hordani.
2009. okt. 6. 13:18
7/8 anonim válasza:
Én 92'-ben kezdtem az általánost, elsőben még elő volt írva a köpeny, de második osztálytól már senki sem hordta:) az enyém nagyon tutin nézett ki, elég formabontó volt, olyan volt mint egy kis poncsó, színes lepkékkel az elején:P egyébként egyáltalán nem volt hülyeség a köpeny, főleg kis alsósoknak, akik még könnyen leeszik magukat, összekenik a ruhájukat technika vagy rajzórán...
23 N
2009. okt. 10. 13:55
8/8 anonim válasza:
Én 89-ben jártam középiskolába első osztályba és nem tudták eldönteni, hogy most akkor kell vagy nem kell, én 15 éves lázadó kamaszként eldöntöttem hogy nem kell és ennek folyományaként az igazgatónéni leejnyebejnyézett :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!