Diplomaosztón felvehetek kis sapit meg köpenyt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem lesz meg a nyelvvizsgám a diplomaosztóig, a kérdés az lenne, hogy én attól még beöltözhetek, és az oklevelet át tudják ott a többiek közt adni nekem?2010. júl. 1. 21:24
2/17 anonim válasza:
Ha az oklevél alatt a diplomát érted, akkor nem.
3/17 anonim válasza:
Nem kapsz addig diplomát-oklevelet amíg nincs nyelvvizsgád. Így most diploma osztód sem lesz.
4/17 A kérdező kommentje:
Oklevél alatt nem a diplomát értem, hanem azt a papírt amin leírják, hogy elvégezte a képzést, de a diplomát nem kapja meg, mert nincs nyelvvizsgája.
2010. júl. 1. 21:37
5/17 anonim válasza:
nálunk átvehették, és azt is ünnepélyes keretek közt, tehát talárban és sapiban . ME-n
6/17 anonim válasza:
Tényleg inkább a TO_t nyaggasd itt ahányan végeztünk annyihely szokásait tudjuk. Nlunk nem lehetett.
7/17 A kérdező kommentje:
Én EKF-re járok!
2010. júl. 1. 21:52
9/17 anonim válasza:
EKF ott meg nincs is sem sapi sem semmi.. ott g
vézett a húgom... de kérdezd már meg holnap a TO-t ok?
10/17 A kérdező kommentje:
Vannak 2009, 2010es képek, azokon be vannak öltözve.
2010. júl. 1. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!