Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egy egyetemi gólyatábor?

Milyen egy egyetemi gólyatábor?

Figyelt kérdés
Mire lehet számítani? Bulizáson kívül van bármiféle értelme elmenni? Úgy értem kapok információkat arról, hogy mondjuk milyen tárgyakat érdemes felvenni, vagy hogy működik az ETR stb?
2013. máj. 29. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Elsősorban nem az iskolai dolgokról szól, arra majd ott lesz a regisztrációs hét. Amikor mindent elmondanak, amit hasznos tudni. A gólyatábor a csapatépítésről szól, arról hogy megismerd a leendő csoporttársaidat.
2013. máj. 29. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Van értelme, hátha megismerkedsz néhány emberrel, plusz lehet szórakozni is, még ha nem is vagy nagyon bulizós. Nekünk tartottak ETR-es tájkoztatót, de hogy semmit nem értettünk belőle, az is biztos :D De aztán belejöttünk később. Meg amit az egyetemről ilyen általános infókként elmondtak, azok sem maradtak meg igazán, tehát nem ez az elsődleges, de nálunk pl. minden szakon tartottak kisebb előadásokat, amin mondtak néhány tippet, stb., azok hasznosabbak voltak. Amúgy persze nem létfontosságú, akikkel én vagyok az egyetemen, azoknak a legnagyobb részét nem is a gólyatáborban ismertem meg, de egyszer vagy egyetemista, miért ne mennél el?:
2013. máj. 30. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!