Milyen a Debreceni Egyetem gólyatábora?
A TTK-s nagyon jó. Én idén voltam. A debreceni Campus Hotelben van (ez egy koli, a legjobb, és a legdrágább itt). Mellette kb 100 méterre található a Lovarda, ahol esténként vannak a bulik. Itt találhatók egyébként még azt hiszem a jogi és az informatikai épületek is. Hatalmas nagy terület, a végén gyönyörű tűzijáték volt. Élményfürdőbe minden évbe elmennek (nagyon jó, mindenféle király csúszda, bár úszni nem igen lehet). Azt hiszem 20ezer-be került a gólyatábor. Plusz saját költségek.
Minden évben ugyanott van a TTK-s gólyatábor, ez biztos.
A műszaki kar gólyatábora nem vmi jó. Ugyanennyit kellett nekik is befizetni, nekik most Miskolcon volt ha jól emlékszem, vmi nagyon csöves koliba, ahol emeletenként voltak fürdőszobák és WC-k, szal mindig más után kellett menni sz*rni, stb. Nagyon csöves fürdőben voltak (semmi extra, 3 szar medence, és kifújt). (ezeket az infókat egy ismerősömtől hallottam)
Bocs hogy ide írok, de én is szerettem volna megkérdezni ugyanezt. Én a műszakira jelentkeztem ... ha valaki tapasztalta már az ottani gólyatábort, akkor mesélhetne (hol volt, miket csináltak ott, mikor volt, meddig tartott, stb. ... )
Köszönöm szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!