Rájöhetnek a tanáraim, hogy elhülyéskedtem a kompetenciamérést?
mindenki aki nem ejnye-bejnye fiam-típusú hozzászólást ír, zöld kezet kap.
Amúgy 8.-os vagyok. Káromkodás nincs benne, csak kb. minden 5. válaszom valami hülyeség. Nem rasszista/sértő valakire, általában random hülyeségek.
"volt már rá példa, hogy egyes tanárok a központba való elküldés előtt teljesen jogsértően megnézték a diákok munkáit"
Semmilyen jogszabályt sem sért, ha az adott tárgyat tanító tanár megnézi, hogy hogy dolgoztak a gyerekek. Előre nem lehet megnézni a feladatsorokat, és nyilván valóan utólag belejavítani sem lehet. De természetesen megnézhetik. Miért ne tehetnék?
És kérdező, igen, rájöhetnek. És egyáltalán nem röhejes. 14 évesen már felnőttebb lehetnél.
Andizsuzsi! Szerintem az első válaszoló nem úgy érti, hogy jogszabálysértő, ha a tanár megnézi a feladatlapot, hanem az, hogy emiatt bünteti a diákot, ha az nem teljesít elég jól. Az viszont tényleg ütközik a joggal.
Kérdező: nem hinném, hogy bármi bajod lenne ebből. Mikor mi írtuk, akkor kb a kutyát nem érdekelte, hogy van ilyen, soha nem tudtam meg az eredményem, a tanáromat sem érdekelte. Mert mi azzal foglalkoztunk, amit órán csináltunk és kész. Nem hinném, hogy bármi problémád lenne belőle. Különben meg bizonyítsák rád, hogy poénból írtad azt, amit írtad. Nem tudják, mondhatod azt is, hogy Te tényleg úgy gondoltad és kész.
Ne fossá'. Nem lesz semmi bajod én 3 kérdésre kizárt dolog mert nemtudommal válaszoltam.
Volt egy pár kecske is de főleg kettő attila volt a legtöbbre a válasz.
A szövegértésnél annál a BORZalmas szövegnél. Mit mondott vmelyik lakos: Elmentem a polgár jenő urhoz hivatal.
Ja és a matekban ahhoz az ülésrendeshez azt a választ adtam: Tipszmikszütéé!!!
Sajnos az elvertünk apáddal bétbózütővel választ sehova sem tudtam beilleszteni. Sebaj majd 10.-ben!
xD szálkásító étrend
3-4g x ttskg. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!