Olyan középiskolai matek könyvet szeretném, ha ajánlanátok, amivel fel tudok készülni. Rég tanultam, és alapos jó könyvre lenne szükségem. Ajánlanátok nekem ilyet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 18:21
2/8 A kérdező kommentje:
Emelt szintű érettségi.
2013. máj. 28. 19:10
3/8 anonim válasza:
youtubeon van egy srác, aki rengeteg videót készített emelt érettségivel kapcsolatban, azokat nagyon ajánlom. nem könyv, de eléggé interaktív:)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,megnézem mindenképp,bár nem tudom mit keressek pontosan, de azért továbbra is kellene az a könyv, mert szeretnék látni tartalomjegyzéket is.
2013. máj. 28. 19:24
5/8 anonim válasza:
Szerintem Sokszínű matematika + a háromkötetes feladatgyűjtemény (sárga, zöld, kék). A videók tényleg jók, http://www.youtube.com/user/HunDigitalSquirrel
6/8 anonim válasza:
Az elottem levo kommentelővel értek egyet. A sokszinu matematika nagyon jo kotet. Amugy az a par video amit a srac feltett a szobelire valo keszulesben segithet, de sajnos bőven nem eleg ahhoz, hogy egy emelt szintu matekot jol meg tudj irni.
7/8 anonim válasza:
én is pont ezeket akartam ajánlani:) a háromkötetes feladatgyűjteményhez vannak cd-n megoldások is, szerintem nagyon hasznos:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az infot!!! Hamarosan megveszem őket! :-)
2013. jún. 14. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!