Szerintetek mennyit fog idén csökkenni a ponthatár állatorvosin?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 14:10
11/21 A kérdező kommentje:
Jövőre biztos sikerülne, ha csak a kémiával és a biosszal foglalkoznék, de nagyon nem szeretnék egy évet otthon maradni, hiszen így is 20 vagyok már...
2013. máj. 28. 12:27
12/21 anonim válasza:
Akkor ez lenne a második halasztásod? Hallottam olyanról is, aki ötödjére került be:-)
13/21 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, óvodában egy évvel többet maradtam és ötéves gimiben tanultam, ami nagy hiba volt... Hiába van két nyelvvizsgám, az állatorvosira nem ezzel kellett volna foglalkoznom:S
2013. máj. 30. 15:55
14/21 anonim válasza:
uhh..nem is gondoltam volna, hogy ez ennyit számít. Szerintem egy második próbálkozás még mindenképpen belefér, szóval ne add fel itt!!
15/21 A kérdező kommentje:
Jövőre újrapróbálkozom, de ha nem vesznek fel elmegyek kémia-biosz tanárnak és a diákokon vezetem le a feszültségem:D
2013. máj. 30. 18:59
17/21 anonim válasza:
Kikaptátok már a bizonyítványt? Hány pontot visztek?
18/21 A kérdező kommentje:
378...:S
2013. jún. 27. 13:21
19/21 anonim válasza:
és a fizetőst nem jelölted meg? Oda még lehet van esélyed!
20/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy évente több milliót tudjunk fizetni:S
2013. júl. 10. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!