Mérnökinfóra (BME) mennyi lehet a ponthatár idén?
Figyelt kérdés
Van egy 91%os középfizikám, középnyelvvizsgám, és egy nem túl briliánsan sikerült emelt matekom. Tavalyi pont így is elvileg megvan, mekkora emelkedésre számíthatok?
ui.: sajnos csak itt jelöltem be a mérnökinfót, és újabban ez lett a szívem vágya, de az érettségi miatti stressz stb. nagyon kicsinált az utóbbi pár héten, ezért ne mis tudtam készülni annyit matekra..
Lesz még egy emelt fizikám, de azzal aligha lesz sokkal több pontom mint egy 91-es középpel.
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 10. 13:45
1/4 anonim válasza:
elvileg idén topszakma a mérnökinfó, szerintem emelkednek a ponthatárok
2/4 A kérdező kommentje:
igen, ezt tudom sajnos.. meg a keretszámok csökkenésével is nyilván növekednie kell... tudom senki se jós, de egy erős tippet azért meghallgatnék:D
2013. máj. 10. 17:24
3/4 anonim válasza:
afghxfjckvlbénámnélkcjxhgfítgyhxjckvlbén
4/4 A kérdező kommentje:
ment a zöld kéz, kösz a választ
2013. máj. 16. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!