8 éves, másodikos, és orvos akar lenni. Ti hogyan támogatnátok még?
Figyelt kérdés
Megvettem neki a biológia 6-7-8-os könyveket, anatómia atlaszt. 2 hónap alatt majd az egészet megtanulta. Nem szó szerint, de minden a könyvben lévő anyagrészről tud részletesen beszélni.
A kémiával nem akarom a kedvét elvenni, talán az még sok lenne neki.
Mit adjak még a kezébe?
2009. okt. 4. 15:57
11/12 A kérdező kommentje:
16:12 és 16:17 nem értem tényleg, hogy titeket miért pontoztak le, számomra ti adtátok a legtöbb ötletet. Őszintén én már sokszor csalódtam ebben az oldalban ill. azokban, akik a saját érdekükben pontoznak le másokat. :(( Irigység????
Pedig az info tényleg hasznos volt.
2009. okt. 5. 14:15
12/12 A kérdező kommentje:
Az operációs társasjátékból indult az egész érdeklődés. Majd jött a fogidoki is, na azzal még ma is játszik :)
2009. okt. 5. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!