Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem ra magam a...

Hogyan vegyem ra magam a tanulasra? Egyszeruen nem megy honapok ota. Minden fontosabb. Szuleimmel is veszekszem mar miatta. De nem birok leulni es tanulni.

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 19:39
 1/7 A kérdező kommentje:
16F
2013. máj. 23. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel. jövő héten vizsgázom,és még 159 tételt meg kéne tanulni...://
2013. máj. 23. 19:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Valamikor sikerul leulnom egy 10perce aztan elveszi mas a figyelmem es kezdodik minden elorol
2013. máj. 23. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Dettó,mint nálam! Most is előttem van a német,de nem vesz rá semmi. Mindig úgy vagyok vele, na még ezt az egy kérdést megnézem :D Első vagyok
2013. máj. 23. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Van hogy kipakolom a cuccokat (angol nyelvi elokeszitos vagy heti 15 angollal) es egy teljes napon keresztul amikor sokat kene tanulnom nincs erom es turelmem hozza kinyitni. "Majd kesobb" 10ora es meg mindig semmit nem tanultam. Telnek a napok igy evvegi vizsgam lesz es kb semmit nem tudok. Es mas tantargynal is igy van
2013. máj. 23. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Akaraterő kérdése. Akármi van nemet kell mondanod. Ha előre eldöntöd, hogy akkor holnap 8-kor felkelsz és 9-kor elkezdesz tanulni, akkor úgy is kell csinálnod. Ne találj semmi más ürügyet rá.
2013. máj. 23. 21:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, raeroltetem magam!
2013. máj. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!