Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne az érettségi?

Mennyibe kerülne az érettségi?

Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem, de a suliban maradtam OKJ-s szakképzésen ami 2 éves.Idő közbe rájöttem hogy mégis tovább szeretnék tanulni. Jövő tavasszal szeretnék egy infó érettségit, és egy biosz javítót lerakni. Ez a kettő mennyibe kerülne ?
2013. máj. 23. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

én ugyanígy csináltam, tehát másodszor érettségiztem.

az emelt földrajz 25.000 ft volt

a közép info 22.000

kközép föci 17.000

ebből a háromból mentem.

2013. máj. 23. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ha felkészítőre akarnék majd járni, az is pénzbe kerülne ?
2013. máj. 23. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ. vannak fizetősök, meg nem fizetősök, általában esti gimikben olcsóbb, de ott sajnos nem készítenek fel ötösre. én sem jártam felkészítőre, és ötös lett az emeltem, úgyhogy ha azt gondolod, menne egyedül is, akkor elég lenne 5-6 óra tanárral, amikor csak azt magyarázza el, amit tényleg nem értesz.
2013. máj. 23. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Középszint 15 ezer, emelt szint 25 ezer.
2013. máj. 23. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Most már az van, amit a négyes mond, ezek az idei árak. Az első válaszoló a tavalyiakat mondja.
2013. máj. 23. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, kicsit bekevertem :) csak az emeletet tettem idén, a többit tavaly, bocsi!
2013. máj. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!