Az egyetemeknek mikor van vége? Mármint mikor vannak a záróvizsgák, stb. június 20-a körül? Vagy később?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 17:36
1/12 anonim válasza:
Ez teljesen egyéni, kinek hogyan sikerül beosztania a vizsgáit. A legutolsó vizsganap általában valamikor július elején van, de ez csak azt jelenti, hogy maximum addig lehet vizsgázni. Végezhet valaki akár már május közepén is.
2/12 anonim válasza:
Előző a vizsgaidőszakra gondol, a záróvizsga pedig a végzősöket érinti, és júniusban szokott lenni (nálunk 3-21 között van).
3/12 A kérdező kommentje:
Sejtettem, de én itt nem a végzősökre gondoltam, hanem pl. egy elsőéves egyetemistáról. Neki is lehet még júliusban vizsgája?
2013. máj. 22. 18:05
4/12 A kérdező kommentje:
GAMF-ra gondoltam.
2013. máj. 22. 18:07
5/12 anonim válasza:
Ezt tőle kérdezd meg, ő tudja leginkább megválaszolni.
6/12 A kérdező kommentje:
Ok, csak honlapon nincs kiírva, én meg nem oda járok.
2013. máj. 22. 18:15
7/12 anonim válasza:
Egy elsőévesnek akkor van vége az egyetemnek, amikor az utolsó vizsgája van. Ez pedig kizárólag rajta múlik. Ezért tudhatja egyedül ő a választ.
8/12 A kérdező kommentje:
Jó, csak most éppen nem tudok vele beszélni, gondoltam hátha jár itt valaki a kecskeméti GAMF-ra.
2013. máj. 22. 18:30
10/12 anonim válasza:
a GANF-on a vizsgaidőszak utolsó napja jún. 30. De hogy az ismerősödnek akkor van-e az utolsó vizsgája azt csak ő tudja.
Kecskeméti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!