470 ponttal van esélyem, hogy felvegyenek a Corvinusra?
Figyelt kérdés
Nemzetközi gazdálkodás, államilag támogatott szakra jelentkeztem.
470 pontom lesz, szerintetek van esélyem, hogy felvesznek?
18/L
2013. máj. 14. 09:20
11/12 anonim válasza:
magyar vagy angol nyelvű képzés? A magyarra kicsit nehezebb bejutni :)
(Bárcsak nekem lenne ennyi pontom)
12/12 anonim válasza:
nem akarlak elszomorítani,de annyira nagyon ne éld bele magad a dologba =( Gondolj bele, hogy tavaly 482 volt a ponthatár és ez részben azért volt ennyi, mert nekünk az utolsó pillanatokban közölték, hogy 500 lesz a max, és sok sok emberkének nem volt ideje és esélye összeszedni a plusz pontokat. Most viszont mindenki tudja már, fel vannak készülve, és nagyon keményen küzdenek. És azok közül is, akik most már másodévesek lesznek fizetősön sokan újrafelvételiznek, hogy államisok lehessenek, és nekik kicsit nagyobb esélyük van lehet. De azért bármi megtörténhet, én is bekerültem államira ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!