Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem után lehet 2 szakot...

Egyetem után lehet 2 szakot egyszerre végezni?

Figyelt kérdés
Egyenlőre csak kíváncsiság.

2013. máj. 11. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mármint, hogy van már egy diplomád és utána szeretnél még kettőt egy időben? Lehet, de fizetni kell mindenképpen és nem kezdheted őket ugyanabban a félévben.
2013. máj. 11. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyelőre és nem egyenlőre.
2013. máj. 11. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindkét választ :)

Konkrétan úgy értettem hogy valaki gimi után rögtön egyszerre végez 2 szakot, mondjuk anglisztikát és germanisztikát.(Ezek most csak példák.)Szóval nincs diplomája egyből se.

2013. máj. 11. 23:48
 4/8 A kérdező kommentje:
És,közbe mondanám hogy bocsi.Ugyanis félreírtam.Én gimit akartam írni egyetem helyett.
2013. máj. 11. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem kezdheted el őket, de egy év csúsztatással igen.
2013. máj. 12. 00:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet, de abban már nem vagyok biztos, hogy az állam mindkettőt támogatja-e. Lehet, h az egyiknek fizetősnek kell lennie, mert ha jól emlékeszem az állam csak 10 v. 12 félévet támogat, a többi ráfizetés. Ugyanez vonatkozik arra is, ha valaki csúszik x félévet az egyetemen.
2013. máj. 12. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha minden igaz, akkor amíg van államilag támogatott féléved és nincs diplomád, addig ha két szakot egyszerre végzel, akkor az támogatás szempontjából egynek számít, viszont amint végzel az egyikkel, a másikon rögtön átdobnak fizetősre!
2013. máj. 12. 11:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. máj. 12. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!