Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet egyszerre mestert és...

Lehet egyszerre mestert és fősulit végezni?

Figyelt kérdés

Elkezdhetem mesterrel párhuzamosan a fősulit?Szerintetek lehet ezt kivitelezni valahogy?Nagyon szeretném azt a fősulit,de eddig nem jött össze,arra gondoltam megpróbálom később,jó pár pluszponttal gazdagabban.Bele fogok dögleni? :)

Köszi előre is és ahogy a kismamák szokták:Boldog babavárás helyett most boldog eredményvárást! :P

2010. júl. 22. 11:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
ha tudnak már embert klónozni, akkor igen. Sok sikert!
2010. júl. 22. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:

alapvetően biztos kivitelezhető

de ez a kérdés most azért nehéz, mert nem mondtad meg, h milyen szakokról van szó

mert az ebben az esetben nem mindegy

2010. júl. 22. 11:39
 3/15 A kérdező kommentje:

A szakfordító és tolmács / szakfordító szak

Az oktatás formája: levelező képzés

+RTF

2010. júl. 22. 11:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Rosszul linkeltem,az az "A" nem kell oda.
2010. júl. 22. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:

Tanulhatsz egyszerre két szakon, de nem lehet ugyanabban az évben kezdened, mert egy felvételi eljárással csak egy helyre vehetnek fel. De annak semmi akadálya, hogy a következő felvételi eljárásban jelentkezz a másik iskolába és egy év csúszással, párhuzamosan végezd a két szakot.

És igen: bele fogsz dögleni :)))

2010. júl. 22. 11:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Klassz,imádni fogom.
2010. júl. 22. 11:48
 7/15 anonim ***** válasza:
A mesterre nem az alapján vesznek fel valakit, hogy az alapképzése hogy sikerült? Nem véletlen hívják alapképzésnek és mesternek. kell hogy alapod legyen ahhoz, hogy mesterre mehess, szerintem a kettőt nem lehet párhuzamosan csinálni.
2010. júl. 22. 12:15
 8/15 anonim ***** válasza:

2 alapszakon lehet egyszerre tanulni, de itt nem erről van szó, ha jól értem a kérdezőt.

utolsó voltam.

2010. júl. 22. 12:15
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem,nem erről van szó.

Miután befejeztem az alapképzést,jön a mester.DE.A mesterrel párhuzamosan elkezdhetek egy másik alapképzést?

2010. júl. 22. 12:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is jelentkeztem most egy másik szakra, én most voltam másodéves, és most jelentkeztem levelezőre egy másik karra, de ugyanabban az intézményben, ugyanúgy beadtam papíron, én is úgy tudom, hogy 1 évnek lenni kell a két szak között, mert egyszerre csak egy helyre vehetnek fel, én most így 2 év után adtam be a másik suliba a jelentkezést, majd ma kiderül mivan, szerintem attól, hogy te msc-n leszel nyugodtan csinálhatod azt is. Én is fogok Msc-t végezni, ráadásul az msc mellett akkor ott lesz a másik karon az msc, meg még be kell fejezni a másoddiplomát a szakosodás miatt, szóval nah, el sem bírom magyarázni úgy , hogy érthető legyen.

Azért nem hiszem, hogy beledöglesz :D Van pár ismerős, aki tényleg így csinálja, szóval szerintem menni fog :) Nekem is két helyre húz a szívem és szükségem is van minden papírra, de na majd belehúzunk, menni fog ez :)

2010. júl. 22. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!