Lehet egyszerre mestert és fősulit végezni?
Elkezdhetem mesterrel párhuzamosan a fősulit?Szerintetek lehet ezt kivitelezni valahogy?Nagyon szeretném azt a fősulit,de eddig nem jött össze,arra gondoltam megpróbálom később,jó pár pluszponttal gazdagabban.Bele fogok dögleni? :)
Köszi előre is és ahogy a kismamák szokták:Boldog babavárás helyett most boldog eredményvárást! :P
alapvetően biztos kivitelezhető
de ez a kérdés most azért nehéz, mert nem mondtad meg, h milyen szakokról van szó
mert az ebben az esetben nem mindegy
A szakfordító és tolmács / szakfordító szak
Az oktatás formája: levelező képzés
+RTF
Tanulhatsz egyszerre két szakon, de nem lehet ugyanabban az évben kezdened, mert egy felvételi eljárással csak egy helyre vehetnek fel. De annak semmi akadálya, hogy a következő felvételi eljárásban jelentkezz a másik iskolába és egy év csúszással, párhuzamosan végezd a két szakot.
És igen: bele fogsz dögleni :)))
2 alapszakon lehet egyszerre tanulni, de itt nem erről van szó, ha jól értem a kérdezőt.
utolsó voltam.
Nem,nem erről van szó.
Miután befejeztem az alapképzést,jön a mester.DE.A mesterrel párhuzamosan elkezdhetek egy másik alapképzést?
Sziasztok!
Én is jelentkeztem most egy másik szakra, én most voltam másodéves, és most jelentkeztem levelezőre egy másik karra, de ugyanabban az intézményben, ugyanúgy beadtam papíron, én is úgy tudom, hogy 1 évnek lenni kell a két szak között, mert egyszerre csak egy helyre vehetnek fel, én most így 2 év után adtam be a másik suliba a jelentkezést, majd ma kiderül mivan, szerintem attól, hogy te msc-n leszel nyugodtan csinálhatod azt is. Én is fogok Msc-t végezni, ráadásul az msc mellett akkor ott lesz a másik karon az msc, meg még be kell fejezni a másoddiplomát a szakosodás miatt, szóval nah, el sem bírom magyarázni úgy , hogy érthető legyen.
Azért nem hiszem, hogy beledöglesz :D Van pár ismerős, aki tényleg így csinálja, szóval szerintem menni fog :) Nekem is két helyre húz a szívem és szükségem is van minden papírra, de na majd belehúzunk, menni fog ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!