Kik érettségiznek most 15. én földrajzból? Szerintetek mi lesz a vaktérképbe? Ez is nehéz lesz mint a többi tantárgy?
Nekem még a 4 föcikönyvből egy hátra van és 1 napom van rá, jó lesz...:D
Majd írd meg légyszi, hogy sikerült, meg milyen volt, remélem jól ment. :)
20 perc amúgy nekem sok, főleg, ha olyan tételt adnak, ami nem is megy jól. Amúgy én azt hittem max negyed órát kell beszélni. :D
szia! megvolt, túl vagyok rajta.
egyik tételem az élelmiszergazdaság bemutatása országcsoportokon keresztül, illetve ezzel kapcsolatos globális problémák, azok megoldásai, a másik tétel pedig hazánk vízrajza, tisza, duna, balaton sajátosságai, iparral való kapcsolata, hasznosítása, meg ilyen nyalánkságok..:D
hát, mindkettőt elmondtam, majd kérdezgettek még kicsit, a 20 perc felelés nagyon pörgős volt, 3 tanár volt, kedvesek voltak, talán az egyik volt kicsit velős, de minden ok volt. úgy láttam a papírokon, hogy sok pipát kaptam. az egyik tételt félre dolgoztam ki, de egy mondattal a felelet közben a helyéreterelték a gondolataimat, csak utána rögtönöznöm kellett:)
na, nagyon örülök neki!:D
én este kaptam meg az eredményem az emelt szóbeliről, 90% lett, így javítottam az írásbelin :D tök boldog vagyok.
Meglett a 4-es a szóbelin.
Nektek hogy ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!