Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kik érettségiznek most 15. én...

Kik érettségiznek most 15. én földrajzból? Szerintetek mi lesz a vaktérképbe? Ez is nehéz lesz mint a többi tantárgy?

Figyelt kérdés
földrajz érettségi, 2013

2013. máj. 11. 19:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nekem még a 4 föcikönyvből egy hátra van és 1 napom van rá, jó lesz...:D

Majd írd meg légyszi, hogy sikerült, meg milyen volt, remélem jól ment. :)

20 perc amúgy nekem sok, főleg, ha olyan tételt adnak, ami nem is megy jól. Amúgy én azt hittem max negyed órát kell beszélni. :D

2013. jún. 6. 21:42
 22/30 anonim ***** válasza:

szia! megvolt, túl vagyok rajta.

egyik tételem az élelmiszergazdaság bemutatása országcsoportokon keresztül, illetve ezzel kapcsolatos globális problémák, azok megoldásai, a másik tétel pedig hazánk vízrajza, tisza, duna, balaton sajátosságai, iparral való kapcsolata, hasznosítása, meg ilyen nyalánkságok..:D

hát, mindkettőt elmondtam, majd kérdezgettek még kicsit, a 20 perc felelés nagyon pörgős volt, 3 tanár volt, kedvesek voltak, talán az egyik volt kicsit velős, de minden ok volt. úgy láttam a papírokon, hogy sok pipát kaptam. az egyik tételt félre dolgoztam ki, de egy mondattal a felelet közben a helyéreterelték a gondolataimat, csak utána rögtönöznöm kellett:)

2013. jún. 6. 21:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez elég elvetemült, bár vmi ilyenre számítok én is. Am megleptél, mert azt hittem 1 tanárnak kell beszélni, meg nem tudtam, hogy lehet látni, hogy kb hogy értékelik. Sok időt hagytak felkészülni?
2013. jún. 6. 22:14
 24/30 anonim ***** válasza:
véletlenül láttam meg az értékelőlapot, és csak az egyik tételnél:) 3 szaktanár van bent. felkészülés kb 30 perc volt. igen, elég elvetemültek a tételek, rendesen berezeltem, de nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta. többi tételnél is azt láttam, hogy az összefüggésekre kíváncsiak legfőképpen.
2013. jún. 6. 22:21
 25/30 anonim ***** válasza:
Milyen tételekről hallottál még? Amúgy jobb is, hogy nem bemagolt dolgokra kérdeznek rá, mivel ezt a tantárgyat az összefüggésekkel lehet csak jól megtanulni. Csak azt remélem, hogy nem húzok bele megint abba, amibe a múltkor, a jó kis kőzettanba...:D
2013. jún. 6. 22:28
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Túléltem nagyon könnyűt húztam. A term.föcis részben a megújuló és nem megújuló erőforrásokat kellett Mo.-n bemutatni és ezek környezeti hatásait. Társadalomföciben meg a közlekedés fajtáiról és azok környezeti hatásairól kellett beszélni. Könnyebb volt, mint a közép. :D Közepeseknek sok sikert! :)
2013. jún. 8. 17:58
 27/30 anonim ***** válasza:

na, nagyon örülök neki!:D

én este kaptam meg az eredményem az emelt szóbeliről, 90% lett, így javítottam az írásbelin :D tök boldog vagyok.

2013. jún. 18. 10:36
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! :) Nekem a szóbeli 96% lett, így lett összességében 89%. Már csak a töri szóbelin múlik mi lesz...
2013. jún. 18. 14:36
 29/30 anonim ***** válasza:
gratulálok :DD most kicsit irigy vagyok, de nem baj, összességében nekem 84%, és úgy voltam vele anno, hogy 70 felett örülök, 80 felett boldog vagyok.. :D egyébként meglepett az értékelés, nem számítottam ilyen jóra.
2013. jún. 18. 15:01
 30/30 anonim ***** válasza:

Meglett a 4-es a szóbelin.

Nektek hogy ment?

2013. jún. 20. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!