Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kik érettségiznek most 15. én...

Kik érettségiznek most 15. én földrajzból? Szerintetek mi lesz a vaktérképbe? Ez is nehéz lesz mint a többi tantárgy?

Figyelt kérdés
földrajz érettségi, 2013

2013. máj. 11. 19:11
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
úristen az iszonyat jó. én meg se mertem nézni...
2013. máj. 15. 19:59
 12/30 anonim ***** válasza:
Kinek mi a jó :D nekem az igazgatónő azt mondta, csak akkor enged el előrehozottra, ha 90% felett írom meg. :(
2013. máj. 15. 20:07
 13/30 anonim ***** válasza:

Középszinten voltatok mindannyian?

Én emeltezni voltam. Akkor nagyon ideges voltam, rendesen féltem minden feladatot elolvasni és megcsinálni. Fura volt, hogy semmi kőzettan nem volt(mondjuk nekem nem is hiányzott), de a topográfiára ÉK Magyarországról vhogy számítottam, jó is lett. A megoldókulcs alapján 80% körülire számítok, remélem így is lesz...

2013. máj. 16. 19:43
 14/30 anonim ***** válasza:
énis emelteztem föciből, ma néztem meg 81 pontom lett, kellemesen csalódtam, mert csak 75 pontra tippeltem. utsó, hogy állsz a szóbelivel? hogy dolgozot ki a témaköröket? annyira idegesítően tágak, hogy már gyomorgörcsöm van.
2013. jún. 4. 12:31
 15/30 anonim ***** válasza:
Nekem 86 pontom lett, kimondottan nagy meglepetés volt. :D Kidolgozni 46 témakört lehetetlen. Elolvasom a 7.,8.,9., 10.-es tankönyveket (már kettővel végeztem), meg amelyik témaköröket nehéznek érzem a tanárommal megbeszélem, aztán majd lesz vhogy szombaton. :D Te hogy állsz a témakörökkel?
2013. jún. 4. 20:03
 16/30 anonim ***** válasza:

gratulálok, nekem 81 pontom lett, és nekem is meglepetés volt, mert 75 pontot számoltam :D:D pacsi!!

hát én... most kezdek pánikolni, komolyan, kezdem úgy érezni, hogy semmit nem tudok, csak azokra tudok gondolni, amiket még mindig NEM tudok. vannak teljesen fekete foltok, azokat kijegyzeteltem, visszamondtam, ujra felmondtam, stb.. nem tudom, hogy mire lesz elég. van beszélőkém, ha megindul a fantáziám, de egy nehezebb feladattól képes vagyok bestresszelni. mindenesetre szeretnék túllenni rajta. abbahagyom az önmarcangolást, amiért pihenni mertem, mert az sem ér semmit.

2013. jún. 4. 22:48
 17/30 anonim ***** válasza:
ja, és én már csütörtökön megyek :(
2013. jún. 4. 22:48
 18/30 anonim ***** válasza:
ja bocs, már duplán is írok :DDD 2x elmeséltem ugyanazt. nyugi, nem a felfogásodban kételkedem, hanem összeesek a fáradtságtól :D
2013. jún. 4. 22:50
 19/30 anonim ***** válasza:
szerinted milyen forrásokat adnak? nem tartod kevésnek a 20 percet a kidolgozásra? én elég tötymörgős vagyok, és kellenek a források, amiken elindulhatok. nagyon félek, hogy mondjuk kihúzok egy olyat, amit csakis de csakis lexikális tudással lehet megoldani, mint mondjuk az unió történelme, vagy ilyesmi.
2013. jún. 4. 22:55
 20/30 anonim ***** válasza:
Négyesre hajtok majd szóbelin.IGEEEEEN!
2013. jún. 5. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!