Kik érettségiznek most 15. én földrajzból? Szerintetek mi lesz a vaktérképbe? Ez is nehéz lesz mint a többi tantárgy?
Középszinten voltatok mindannyian?
Én emeltezni voltam. Akkor nagyon ideges voltam, rendesen féltem minden feladatot elolvasni és megcsinálni. Fura volt, hogy semmi kőzettan nem volt(mondjuk nekem nem is hiányzott), de a topográfiára ÉK Magyarországról vhogy számítottam, jó is lett. A megoldókulcs alapján 80% körülire számítok, remélem így is lesz...
gratulálok, nekem 81 pontom lett, és nekem is meglepetés volt, mert 75 pontot számoltam :D:D pacsi!!
hát én... most kezdek pánikolni, komolyan, kezdem úgy érezni, hogy semmit nem tudok, csak azokra tudok gondolni, amiket még mindig NEM tudok. vannak teljesen fekete foltok, azokat kijegyzeteltem, visszamondtam, ujra felmondtam, stb.. nem tudom, hogy mire lesz elég. van beszélőkém, ha megindul a fantáziám, de egy nehezebb feladattól képes vagyok bestresszelni. mindenesetre szeretnék túllenni rajta. abbahagyom az önmarcangolást, amiért pihenni mertem, mert az sem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!