(Kötelező olvasmányok) Egri csillagok (? )
Egyszerűen az összes kötelező olvasmányt gyűlölöm.Nem csak azért,mert kötelezőek,hanem marha unalmasak is.Elég,ha csak leírom az Egri csillagok c. könyvhez való viszonyomat.
Egri csillagok: Eleve gyűlölöm a magyar történelmet,hát még az 500+ oldalas könyveket.Ez a könyv a "halálom",mert a 2 legutáltabb dolgomat egyesíti: töri,és sok oldalszám+ el bírok rajta aludni olvasás közben.Eddig még csak pár oldalt olvastam belőle,de unalmas,és fárasztó.Gyűlölöm ezt a könyvet!Csak az a gond,hogy ki kell olvasni teljesen+ tz,meg fogalmazás is lesz belőle.Valaki valami tömörített változatot nem tud?Egyszerűen nem bírom magamat rávenni,hogy elolvassam.
Velem van a baj?Vagy mi?
Velem is ez van. :/
Tavaly a Kinizsi Pált kellett kiolvasni, majd nem a kukába vágtam.
Én szeretem a törit, de a magyar történelemmel és a vallásokkal nem vagyok jóban.
Az ilyen könyveket magamra erőltetem. Csináld azt, hogy elolvasol egy fejezetet, utána szórakozol egy kicsit. Utána olvass még 1 fejezetet, utána megint csináld azt, amihez kedved van.
Hozzáteszem: Én is jó tanuló vagyok.
A Pál utcai fiúk elviselhető volt. Ki tudja, lehet, hogy magamtól is elolvastam volna. A kötelező olvasmányoktól a "kötelező" szó veszi el a kedvemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!