Mikor mentetek vizsgázni jogsira hány órátok volt meg? Mert ugyebár 30 az alap, aminek meg kell lennie.
Figyelt kérdés
Vettetek még több órát vagy elég volt annyi?2013. máj. 8. 22:14
1/5 anonim válasza:
Nekem még szükségem volt asszem 6-ra. Kicsit cikinek éreztem akkor, mert másnak már 10 óra után is úgy ment, mintha 10 éve vezetne:D
De aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, mindenki más. De végül is megérték a pluszórák, elsőre átmentem:))
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta oktató, hogy vannak mások is akik plusz órákat vesznek. Picit én is cikinek érzem. :)
2013. máj. 8. 22:30
4/5 anonim válasza:
levezettem kb 23-24 órát, és akkor mondta az oktató, hogy jövőhéten menjek vizsgázni, addig majd jövök még annyiszor, hogy meglegyen a 30
de én nem akartam még, mert nagyon élveztem a társaságát, imádtam vele lenni, talán kicsit "bele is zúgtam" ... :D
a vizsaidőszakra hivatkoztam, ami nálam áprilisig tartott ... :D persze nem hülye, rájött, hogy kamuzok és mondta, hogy attól, hogy levizsgázok mehetek még vezetni :D mondom peeeersze... :D
szóval végülis kb 40-50 óránál mentem el forgalmira :D
5/5 A kérdező kommentje:
Még utána is mentél vezetni hozzá? :D Komolyan? Jófej. :D
2013. máj. 9. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!