Hagyjam inkább az emelt szintű törit?
Figyelt kérdés
Olvastam h emelt szinten nem lehet atlaszt használni, ami viszont nagyon sokat segít (évszámok,térképek stb). Szeretnék emelt szinten érettségizni töriből, de lehet,hogy nem nagyon sikerülne.Amúgy most 11.-es vagyok, és most kell eldöntenem,hogy milyen tárgyból szeretnék emelt szinten érettségizni.2013. máj. 8. 18:49
1/3 anonim válasza:
Én pont ma emelteztem töriből. Csak az 1. résznél nem lehet atlaszt használni, ami full logikus, mivel az 1. részben nagyrészt eseményeket, évszámokat kérdeznek ami atlasszal qrva könnyű lenne. Esszé íráshoz lehet használni.
Amúgy nem volt olyan nehéz ez az emelt, láttam már nehezebbeket.
2/3 A kérdező kommentje:
de azért rendesen felkészítenek rá nem? vagy ez is tanárfüggő?
2013. máj. 8. 19:50
3/3 anonim válasza:
felkészítenek alaposan, főleg ha jó tanárod van akk meg méginkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!