Reggel éretségi előtt be lehet menni a suliba?
Figyelt kérdés
Bent felejtettem a telefonom a suliban és holnap is vannak eretségik szóval nekünk 11-re kell menni. És nekem holnap 10 -ig kell visszajeleznem az edzőmnek hogy megyek-e két hétre orosz országba edzőtáborba. És arra gondoltam hogy ha beengednek akkor bemegyek olyan fél nyolc körül.De ha nem akkor nem szeretnék hiába autózni egy órát 3 és fél órával korábban.2013. máj. 7. 21:10
1/4 anonim válasza:
Ha elmondod a portán, hogy mi a helyzet, szerintem beengednek. Fél 8-kor még nem sok mindent van a termekben. Akkor jönnek a diákok, még az udvaron beszélgetünk picit, a teremben csak annyi van, hogy a táblára fel van írva, hogy milyen érettségit írunk aznap, dátum, mikor lehet majd megtekinteni, szóval közérdekű infók. A dolgozatfüzeteket csak 8 óra előtt pár perccel hozzák be a termekbe az erre kijelölt tanárok.
2/4 anonim válasza:
Kérd el az anyukád telefonját
Vagy másikról már nem is tudnál odaszólni?
3/4 anonim válasza:
Valaki másnak a telóját kérd el
és arról próbáld meg elérni az edzőt
4/4 anonim válasza:
Nálunk minden padot és termet kiürítenek, nem tudom, hogy ott lesz-e a telefon, ahol hagytad.
Vagy szekrényben maradt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!