Szekálnak a nevemmel a suliba. Mit tegyek?
Miért
Mi a baj a neveddel (Olyan csúnya nem lehet)
Az ofőnek kéne valmait tenni
(pl. Beír azoknak, akik másokat csúfolnak)
Szia! Én május 13-án töltöm a 14-et és engem is szoktak heccelni a keresztnevemmel.Szabolcs a keresztnevem.És azzal szekálnak valamikor a barátaim hogy SzaRbolcs,Abroncs.De a legjobb barátaim szoknak csak viccből de valamikor nagyon rosszul esik :/Csak a fiú barátaim szoknak.Mivel engem szeretnek az osztálytársaim,viccelődünk egymással főleg a lány oszt.társaimmal és olyan dolgokat csinálok meg amiket mások nem mernek.Na de figyelj Én most nem arra szeretnélek rá vezetni hogy olyan tettek csinálj amitől másnak leesik az álla :). Most mondok egy ötletet!Figyelj! Ha van egy Ricsi nevű olyan gyerek aki szekál,akkor mond azt neki hogy Recska. Vagy ha Bálint akkor meg MaszturBálint. Vannak ilyen vicces nevek a neten és onnan szedjél le sokat :D!Amúgy meg nem tudom ki találni hogy mi a baj a vezetékneveddel,ez egy teljesen normális magyar név :).Azért szeretnék segíteni 13 éves fejjel mert szerintem ez nagyon rossz dolog hogy öngyilkosok lesznek a fiatal gyerekek :(.De amúgy az ilyenre oda sem kell figyelni :).
Üdv! :) Ez most nagy örömmel tölt el hogy segíthetek neked bárki is vagy/bárhol is laksz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!