Hegedülni vagy szintizni szeretnék, merre forduljak, semmiféle előképzettségem sincs zenei téren?
Figyelt kérdés
Mennyit kell rászánni egy hegedűre, egy jó szintetizátorra?
Mennyi a reális ára egy magántanárnak?
Mennyiben segít a magán tanár, mi az, ami elvárható tőle? Van-e ajánlatotok?
Mire számítsak a szomszédoktól?
Bármilyen tanácsot és információt szívesen fogadok.
2009. szept. 29. 15:26
1/6 anonim válasza:
Általában a zeneiskolában 1 évig a kotta olvasását tanulják előbb, és azután választanak hangszert.Az nehéz, ha egyszerre kell a ritmus-dallam olvasását értelmezni, meg a hangszerrel ismerkedni.2000Ft alatt nem vállalnám hegedűtanárként az óraadást. Igen, a szomszédoknak jó lesz előre köszönni, mert a hegedű az a hangszer, amin legnehezebb eredményt felmutatni gyorsan. Vannak hangszerbizományik, itt olcsón is lehet gyakorló hangszereket venni, de nem érdemes beruházni drágára, ki tudja, nem párolog-e el a tanulási kedv. A szinti az könnyebb, mert ott az a hang szólal meg, amit akarsz, a hegedűnél jó fül kell az "intonálás"hoz.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy magán tanárért 2000-3000 ft között, szerintem az elég reális ár....
Nem írnál nekem az e.mail-emre( atyzal@gmail.com )? Mert amíg eldöntöm is, jó lenne valahol bele kezdeni a kotta olvasás rejtelmeibe. Illetve ajánlhatnál valakit.
2009. szept. 30. 08:42
3/6 anonim válasza:
Tk. bárhol vannak fórumok, ahol feladhatsz egy hírdetést, hogy kottaolvasást szeretnél tanulni, megalapozni a hangszertanulást. Biztos ismersz hírdetési újságokat, melyben a oktatót keres, oktatást vállal rovatban tájékozódhatsz, vagy feladhatsz hírdetést. De számíts rá, hogy a kotta olvasása nagy kitartást igényel, minden nap 10 percet többet ér, mint egy nap 40 perc.És ezt nem nagyon lehet egyedül tanulni, mert kell a minta, példa, meg a hibák azonnali javítása.
4/6 A kérdező kommentje:
Már találtam tanárt, tudom nehéz lesz, de valahol mindent el kell kezdeni, köszönöm. :)
2009. szept. 30. 19:50
5/6 anonim válasza:
Sok sikert és kitartást! Megéri:)
6/6 anonim válasza:
Hallgass regit =)
és minél előbb menj el orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!