Bratilla kérdése:
Egy tanár veheti tolakodásnak, ha egy diákja személyesen felköszönti a névnapján?
Figyelt kérdés
Szeretnék jóban lenni egy tanárommal, és gondoltam rá, hogy csak úgy szóban, amikor összefutok vele a suliban, mondom neki, hogy boldog névnapot, tanár úr, vagy valami. Ebből lehet kellemetlen szituáció? Elvégre nem a szülinapja, hogy magánügy legyen a dátuma, de nem szeretném, ha rosszul sülne el.2013. máj. 5. 19:32
11/13 A kérdező kommentje:
Attól nem félek, hogy azt gondolja, beleestem. :) Meg annyira nincs szükségem rá, hogy előnyökhöz jussak, bár van abban valami, amit mondasz, még átgondolom.
2013. máj. 5. 23:32
12/13 anonim válasza:
Vegul mit csinaltal? Mi lett a reakcioja?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem köszöntöttem fel, addigra mérges lettem rá valami miatt, meg igazából nem is nagyon lett volna rá lehetőség. Így utólag örülök, hogy így lett, tényleg nyalizásnak is vehette volna, vagy ha ő nem is, akkor mások.
2013. júl. 2. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!