Bratilla kérdése:
Egy tanár veheti tolakodásnak, ha egy diákja személyesen felköszönti a névnapján?
Figyelt kérdés
Szeretnék jóban lenni egy tanárommal, és gondoltam rá, hogy csak úgy szóban, amikor összefutok vele a suliban, mondom neki, hogy boldog névnapot, tanár úr, vagy valami. Ebből lehet kellemetlen szituáció? Elvégre nem a szülinapja, hogy magánügy legyen a dátuma, de nem szeretném, ha rosszul sülne el.2013. máj. 5. 19:32
1/13 anonim válasza:
szerintem bátran megteheted, de legyél mindig a nyakán
3/13 A kérdező kommentje:
Kb. hozzá sem szoktam szólni, amikor órán kérdez, akkor válaszolok, de ennyi. Ezért is félek, hogy fura lesz, ha csak úgy felköszöntöm, szinte idegen vagyok neki.
Meg ajándék nélkül sem gáz, ugye? Csak úgy spontán felköszönteni? Amúgy már nekem olyan erőltetett lenne.
2013. máj. 5. 19:37
4/13 anonim válasza:
Milyen (szakos) tanár?
Ha idősebb inkább ne köszöntsd fel
Ha fiatalabb, akkor esetleg
5/13 A kérdező kommentje:
Magyartanárm 30 körül van.
2013. máj. 5. 19:40
6/13 A kérdező kommentje:
*magyartanár
2013. máj. 5. 19:41
7/13 anonim válasza:
Szerintem egész nyugodtan felköszöntheted én is felszoktam az egy-két tanárnőmet:) Biztos jól esne neki, hogy gondolsz rá:)
8/13 A kérdező kommentje:
Hát, ő férfi. :) De köszönöm, akkor remélem, hogy Ő is örülni fog.
2013. máj. 5. 22:08
9/13 anonim válasza:
Hát én nem merném-
Azt fogja gondolni, valami előnyhöz szeretnél jutni ezáltal
10/13 anonim válasza:
Ha lány vagy, még azt is gondolhatja, hogy
bele vagy esve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!