Ki mennyire ideges az érettségi miatt? Mivel próbáljátok megnyugtatni magatokat?
Nekem már most sem megy le egy falat sem a torkomon, nagyon ideges vagyok, pedig hol van még a holnap..
Ráadásul más gondok is gyötörnek, és totál kész vagyok idegileg, semmit nem tudok csinálni. Most pedig érzékenyebb is vagyok, mert meg van, és bármin elbőgöm magam.
Ki mennyire ideges már? Hogy nyugtatjátok meg magatokat?
Én nem izgulok, felkészültnek érzem magam. Mindig ötös voltam az adott tantárgyakból, annyira azért csak nem szúrhatom el, ráadásul már két tantárgyból előrehozott érettségit tettem nagyon jó eredménnyel.
Feleslegesen nem kell idegeskedned, attól nem lesz jobb az érettségid, sőt. A nyugtalankodással töltött időt inkább hasznosítsd arra, hogy még egyszer utoljára átolvasgatod a tananyagot.
Na igen, ha túl leszünk rajta, nevetünk majd. Csak nagyon lehetetlennek érzem ezt a helyzetet. A fiút nem akarom zavarni, mert én is mindenkinek csak beszólok szívem szerint, anyukámat is megbántottam már korán reggel, pedig anyák napja van. Engem sem tudnak megnyugtatni, hiába mondta tegnap is az egész család, hogy menni fog, meg jó lesz, hiszen szorgalmas vagyok, tanultam rendesen, meg hogy úgysem fogják nézni, hogy 2-es vagy 5-ös, de akkor is. Ettől csak még idegesebb lettem. :S
És emiatt nem is akarom zavarni a fiút, gondolom, ő is nagyon ideges. Csak rossz érzés, hogy csütörtök óta nem beszéltünk.
Valami másra kell gondolni
El kell menni sétálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!