Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki mennyire ideges az érettség...

Ki mennyire ideges az érettségi miatt? Mivel próbáljátok megnyugtatni magatokat?

Figyelt kérdés

Nekem már most sem megy le egy falat sem a torkomon, nagyon ideges vagyok, pedig hol van még a holnap..

Ráadásul más gondok is gyötörnek, és totál kész vagyok idegileg, semmit nem tudok csinálni. Most pedig érzékenyebb is vagyok, mert meg van, és bármin elbőgöm magam.

Ki mennyire ideges már? Hogy nyugtatjátok meg magatokat?

2013. máj. 5. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is baromi ideges vagyok :(((((
2013. máj. 5. 10:46
 2/13 anonim válasza:
Kicsit se vagyok az, inkább lelki problemaim vannak.
2013. máj. 5. 10:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nem izgulok, felkészültnek érzem magam. Mindig ötös voltam az adott tantárgyakból, annyira azért csak nem szúrhatom el, ráadásul már két tantárgyból előrehozott érettségit tettem nagyon jó eredménnyel.

Feleslegesen nem kell idegeskedned, attól nem lesz jobb az érettségid, sőt. A nyugtalankodással töltött időt inkább hasznosítsd arra, hogy még egyszer utoljára átolvasgatod a tananyagot.

2013. máj. 5. 10:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy nekem is vannak más lelki problémáim is, és ez így most nagyon sok. Szó szerint hányingerem van, pedig alig ettem valamit. És a barátomról sem tudok semmit napok óta, de zavarni sem akarom, majd keres, ha gondolja, de ez így nekem nagyon rossz. Írtam neki, nem válaszolt, ezek után nem tudom, mit tegyek. Nem akarok ráakaszkodni, utalt rá, hogy nem akar senkivel találkozni, de azért elég rossz, hogy semmit nem tudok róla és még miatta is ideges vagyok.
2013. máj. 5. 10:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Ő is érettségizik?
2013. máj. 5. 10:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, meg dolgozik mellette.
2013. máj. 5. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:
nyugi.. nekem pont holnap fog megjönni, még nincs normális töri atlaszom, és most úgy néz ki, hogy lehetetlen megszerezni, fáj a fejem, egy grincs vagyok. és én is végigdolgoztam az utóbbi 1 évet, alig tudtam tanulni. és persze mindenki idegesít körülöttem.. próbálok enni. az a vicc, hogy tudom jól, hogy 2 hét múlva röhögni fogunk az egészen. mégis tiszta stressz, és ehhez nagyban hozzájárultak a kedves tanárok is.
2013. máj. 5. 11:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Na igen, ha túl leszünk rajta, nevetünk majd. Csak nagyon lehetetlennek érzem ezt a helyzetet. A fiút nem akarom zavarni, mert én is mindenkinek csak beszólok szívem szerint, anyukámat is megbántottam már korán reggel, pedig anyák napja van. Engem sem tudnak megnyugtatni, hiába mondta tegnap is az egész család, hogy menni fog, meg jó lesz, hiszen szorgalmas vagyok, tanultam rendesen, meg hogy úgysem fogják nézni, hogy 2-es vagy 5-ös, de akkor is. Ettől csak még idegesebb lettem. :S

És emiatt nem is akarom zavarni a fiút, gondolom, ő is nagyon ideges. Csak rossz érzés, hogy csütörtök óta nem beszéltünk.

2013. máj. 5. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
dejó.. most hogy írtad, hogy anyák napja van.. hát énis leordítottam ma szegényt. gyorsan bocsánatot is kértem. ma szívnak az érettségizős anyukák rendesen.
2013. máj. 5. 11:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Valami másra kell gondolni

El kell menni sétálni

2013. máj. 5. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!