Hová tanuljak tovább ezek közül a szakok közül?
Corvinus élelmiszermérnök szak... stb
Igazából rákereshetnél.
Annyit mondok az andragógiára semmiképp NE!Nyáron voltam a munkaügyiben és felszólították az andragógia szakot végzetteket, hogy mihamarabb képezzék át magukat és kezdjenek nyelvet tanulni. Semmi szükség rájuk a munkaerőpiacon. Ez van, tényleg hülye, aki erre beadja a jelentkezését, tuti nem a földön jár.Egyébként egyik andragógiás ismim sem tudott elhelyezkedni. Én meg is szüntetném alapképzésben való oktatását, inkább felsőfokú szakképzést vagy részképzést csinálnék belőle, de hogy diplomát érjen azt biztos nem.
A körny.mérnök sem keresett. BME-n végztett környmérnök ismerősöm fél éve nem talál munkát. Sajna Mo-on ez a körny.védelem dolog nincs a topon, nem figyelnek rá kellőképpen, pedig kellene!
Élelmiszermérnök.. talán! ez kérdőjeles történet nagyon.Az a baj, hogy le van épülve az ipar Mo-n.A mérnök szakok közül is nagyon meg kell gondolni mire jelentkezz.
De ki tudja mire végzel milyen lesz a helyzet. Jelenleg így állnak a dolgok.
Amiben esélyt látok:
pénzügy-számvitel
villamosmérnök
gépészmérnök
mechatronikai mérnök
gazdaság info
mérnökinfo
gyógypedagógus (ez van, én is csodálkoztam, teli vannak vele állásportálok)
könyvelő->mérlegképes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!