Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angolosok! Ebban a szövegkörny...

Angolosok! Ebban a szövegkörnyezetben mit jelent a "blow" szó?

Figyelt kérdés

Open books not legs, BLOW minds not guys.

Az elejét értem, de a blow minds az itt mit jelent? Mert ha a 'blowjob' szóból indulunk kis akkor a guys-ra még lenne értelme de a minds-re nem :D Lefordítá valaki a második részt nekem ? :D

2013. máj. 3. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

a 'blows your mind'-ot olyan dolgokra szokták használni amit nem tudsz felfogni. szóval mondjuk relativitás elmélet, sötét anyag stb., bonyolult dolgokra.

a 'blow' felrobbantanit is jelent

2013. máj. 3. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
de ilyen netes meg szlenges kifejezésekre: [link] el van magyarázva a nagyrészük benne
2013. máj. 3. 18:07
 3/5 doracell ***** válasza:

Blow your mind azt jelenti, hogy valami teljesen lenyűgöz, elképesztő hatással van rád. Biztos van magyarban is rá kifejezés, de azt vagy nem ismerem, vagy csak nem jut eszembe :S

És igen, a másik fele (guys) egyértelműen a blowjobra utal, ahogyan az open legs is szexuális utalás.

Végülis az egész arról szól, hogy az agyad (is) tornáztasd, ne (csak) az altested, és hogy nyűgözz le másokat, ne pedig - kissé eufemisztikusan szólva - egyéb módon 'varázsold el' őket.

2013. máj. 3. 18:08
 4/5 doracell ***** válasza:

Igen, jó az urban dic magyarázata, az első jelentést nézd, azt próbáltam én is körülírni, csak magyarul:

[link]

2013. máj. 3. 18:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. máj. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!