Ki kap negyedik évvégén könyvet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 15:15
1/8 anonim válasza:
A kitűnő tanulóknak szoktak adni, vagy még annak aki valami versenyen jó eredményt ért el az iskola számára, vagy jól szerepelt, más más iskolaközösségi rendezvényen.
2/8 A kérdező kommentje:
nyelvvizsgáért nem jár?
2013. máj. 2. 16:32
3/8 anonim válasza:
Akit az oszt.főnök "javasol" erre
6/8 anonim válasza:
Nyelvvizsgáért tudtommal nem szoktak adni
7/8 anonim válasza:
Járni nem jár, semmi sem jár, ez ajándék. Az iskola határozza meg, mennyit tud adni és milyen szempontok alapján. Valószínűtlen, hogy egy nyelvvizsgáért adjanak, amit egyébként amúgy is le kell tenned, ha diplomát akarsz. Kiemelkedő tanulmányi eredmény, közösségi munka, versenyeredmény, főleg ezek szoktak lenni.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, én sajnos nem vagyok kitűnő négyes-ötös tanuló vagyok, de voltam egy-két versenyen amin helyezést is értem el és titkárhelyettes is voltam.
2013. máj. 2. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!