Jövőhét hétfőn és szerdán vizsgázom. Elég sokat kellene még tanulnom, de az agyam már lefáradt. Hogyan tudnék újból nekiállni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 16:17
1/3 anonim válasza:
Én ugyan amellett vagyok, hogy ne halogassunk, így én is már most tanulnék, sőt, minimum hétvége óta. (Sőt, tanultam is a szerdai zh-ra ma, mert nem hétfőn-kedden akarok igen stresszes állapotban tanulni.)
Mégis azt mondom, MÁRA hagyd abba. Stresszeled magad, mert ma még tanulnod kellene, de nem tudsz, így elmegy a nap.
Menj le kocogni vagy bringázni, vagy csak sétálni, utána nézz meg egy vígjátékot és feküdj le.
Holnaptól újra tanulás, gőzerővel, hogy utolsó napokra ne sok maradjon.
2/3 anonim válasza:
Milyen vizsga?
Érettségi vagy felsőoktatás?
Végülis mindegy Hagyj ki egy két napot
3/3 anonim válasza:
Mindeképpen pihenj
Majd a hét végén tanulhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!