Tudtok jó egyetem/fősulit mondani ahol a vendéglátó-turizmus szakmát eltudnám végezni? Bővebben lent!
A turizmus-vendéglátás még a Corvinuson sem nehéz. Az egy egyszerű, nem sok tanulást igénylő kellemes limonádé szak. Szóval bármelyik egyetemet is választod nem lesz problémád:)
Faktnak meg csak az angolt javaslom.
Ahhoz, hogy felszolgáló legyél, nem kell turizmus vendéglátás diploma. Sőt semmilyen diploma nem kell.
Egyébként aki ezt a szakot végzi el, nem hiszem, hogy felszolgálás lenne a célja...és ezzel most nem lenézni akarom a felszolgálást, de ez tény.
Első válaszoló: Én németes vagyok és jövőre csinálom meg a nyelvvizsgát belőle.
Második válaszoló: Hát igazából nekem nem az lenne a célom h felszolgáló legyek...csak valahol el akarom kezdeni..igazából saját vállalatot szeretnék, és ezért kell a diploma.:)
Olyat mondtak h a történelem vagy matekból érdemes faktot választani..a nyelvismeret az ugye alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!