Épp a továbbtanuláson törtem a fejem, és szóba jött a Corvinus egyetem turizmus és vendéglátó szaka, aki esetleg ebben vesz részt vagy hallott róla, tudna mondani róla egy két szót?
Én pénzügyre járok Corvinusra, de vannak barátaim turizmuson is. NE Corvinus! Ha mindenképpen turizmus, BGF-re menj. Hogy miért... a Corvinuson nagyon új, kiforratlan, első 2 félévben ugyanazt tanítják, amit a pénzügyesnek, marketingesnek, szakmai tárgyaik csak harmadik félévtől lesznek, azok is tisztán elméletiek. Ezzel szemben BGFen már első félévtől kezdve szakmai, turizmussal foglalkozó tárgyak vannak, és elsősorban gyakorlati órájuk van. Mindkét iskolában vannak ismerőseim, hidd el, a Corvinust nagyon sokan megbánták.
Ha Corvinus, akkor pénzügyi képzést ajánlom, de a turizmus a GTK leggyengébb szakja, tényleg jobban jársz a BGF-fel.
Külföldön is elhelyezkedhet vele, nem muszáj Mo-on dolgoznia.
Sajnos a Corvinust nem ismerem, így sok segítséget nem tudok adni, de azt tanuld, amit szeretnél, ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek vmiről, amit igazán szeretnél.
Amúgy Corvinus elég elismert diplomát ad, és mindenhol kell gazdasági tárgyakat tanulni. Lehet, hogy a Corvinuson először lenyomják a gazdasági tárgyakat, utána több lesz a szakmai, máshol, meg vegyesen adják le őket. Nálunk SZF is, első két félévben talán csak 2-3 szakmai tárgy volt, a többi mikro-makro, matek, számtech-informatika, stat, számvitel, stb volt, aztán az utolsó két félvében már csak szakmai volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!