Az ilyen mit vár az élettől?
Figyelt kérdés
Miben hisznek azok a fiatalok, akik 8 általánossal otthagyják a középiskolát azzal az indokkal, hogy a Tesco-ba felveszik árufeltöltőnek? Ő még fiatal, ezért úgyis felveszik, meg majd letesz valami tanfolyamot! Az már nem jut az eszébe, ha pár év múlva kirakják, akkor mi lesz vele?!2013. ápr. 28. 14:21
1/3 anonim válasza:
Nem mindenki akarja megváltani a világot. Sokaknak bőven elég az, ha van egy akármilyen munka, lakás, család, barátok, és nem kell fizetni hitelt. És nem jó se lenézni, se elítélni ezeket az embereket, hiszen egy társdalom nem működhet csak jogászokkal és közgazdászokkal.
2/3 bumbi02 válasza:
Nem csak diplomás ember csinálhat karriert. De az, hogy nincs továbblépési lehetőség a munkádban, és pénztárosként dolgozgatsz, az nem egy perspektíva. Dolgozol hogy élj, élsz hogy dolgozol.
3/3 A kérdező kommentje:
Én érettségi után bekerültem egy szakmunkás osztályba, ahol végzős vagyok. Nemrég beszélgettünk, hogy ki merre megy tovább? Többen is mondták, hogy nem tudják, talán gyárba, ha felveszik. Egy szakma többet ér, mint 8 általános, még sincs konkrét elképzelésük a jövőről! Mi lesz azzal, akinek még ennyi sincs?!
2013. ápr. 28. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!