Miért nem néz már a szemembe a tanárom?
Figyelt kérdés
1 hete voltam németversenyen 1. helyezést értem el, de azóta némettanárom a szemembe sem néz, eddig pedig mindig a szemembe nézett .. mi változott?2013. ápr. 28. 00:06
1/7 anonim válasza:
Gerinctelen.
Szomszédom némettanár és ő is benne volt a gruppenban akik vizsgáztattak. Egész életében hülyének nézett. Általában lenéző tekintettel méregetett.
Aztán eredményhirdetés előtt jött a folyosón és rám se nézett ment tovább. Akkor már tudtam hogy sikerült!
2/7 anonim válasza:
Nem tudom-
Ő készített fel vagy miért kéne hogy a
szemedbe nézzen? Ne foglalkozz vele
3/7 anonim válasza:
Házi verseny volt vagy milyen verseny?
4/7 anonim válasza:
Azt vártad volna, hogy gratuláljon?
Örülj neki, ne az érdekeljen, hogy
a tanár hogy viselkedik
6/7 A kérdező kommentje:
Nem házi verseny volt.. ő készített fel, és verseny előtt midig rám nézett a szemembe nézett amikor beszélt velem, éls most már nem, szerintem kicsit ciki lenne megkérdeznem.
2013. ápr. 28. 13:34
7/7 anonim válasza:
Dehogy lenne ciki! Ne szórakozzon már...! Felkészített alaposan és Te szépen teljesítettél. Nem kell agyon tömjéneznie de akkor is illene 1-2 jó szó. Kérdezd csak meg nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!