Egy év kihagyás után mennyire lesz nehéz az egyetem?
Inkább könnyebb lesz..:)
bele fogsz jönni csak kontrolláld magad.
Ne hagy elszaladni a lovat. Oszd be a tanulni valót és akkor nem lesz gond. A kocsma klubokat meg érdemes hanyagolni mert ebbe már buktak bele zsenik is!
Az érettségin mégis mit kell kipihenni? Megmondjuk az érettségi és az egyetem között van 2 hónap, ha valakinek ez az idő nem elég "kipihenni" pár vizsgát az ne is menjen egyetemre. Mert ott egy vizsgaidőszak jóval keményebb és nem biztos, hogy 2 félév között akár lesz 1-2 napod is pihenni (itt a január vége - február elejére gondolok). De ez teljes mértékben szakfüggő (kinek mi a nehéz).
Amúgy 1 év ilyen szinten még nem idő, az agyad ugyan úgy fog fogni.
Nyilván nem az érettségiről, hanem a megelőző 12 évről van szó. Hidd el, én nem teóriákat mondtam, hanem a tapasztalatomat: egy év kihagyás, agyi semmittevés (amit még egyszer hangsúlyozok, hogy nem önként volt) csak jót tett.
Hidd el, én lettem volna a legboldogabb, ha nem lopnak el egy évet az életemből értelmetlenül, és boldogan tanultam volna tovább rögtön érettségi után.
Viszont én ezt átéltem, te meg nem. Tudom, milyen, amikor az ember már alig várja, hogy használhassa valamire a fejét sapkahordáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!