Fel lehet készülni 1,5 hét alatt töri érettségire?
Figyelt kérdés
4 év alatt nem igazán tanultam, nem is vagyok képbe töriből és 1,5 hét múlva érettségi.. :S ha megtanulom a tételeket és átnézegetem a volt érettségiket akkor megtudom szerezni a 2est? nincs szükségem jobb jegyre mert úgysem megyek felsőoktatásra, ahhoz túl hülye vagyok. szakmát tanulok majd szeptembertől, oda meg nem kell érettségi, de ha már itt vagyok akkor legyen meg már elsőre... Ötletek?2013. ápr. 25. 19:34
1/8 anonim válasza:
Igen ha akarod. A tételeket tanuld meg, és az atlaszt használ, egy csomó minden bent van.
A régi érettségiket csináld meg az nagyon sokat segít.
2/8 anonim válasza:
Középszinten a forrásban is benne van a megoldások nagy része, csak érteni kell a szöveget és nem árt némi logika sem. Az esszé részhez, pedig tanuld meg a szóbeli tételeket. Nézd meg mi volt a tavalyi és az ősziben, az nem valószínű, hogy benne lesz, azokat hagyhatod utoljára. Vigyél mozaikos (piros) atlaszt! Sok sikert!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok! Akkor holnaptól neki is állok tanulni.
2013. ápr. 25. 19:57
4/8 anonim válasza:
Én is most fogok érettségizni, de én angolul csinálom és ötöst szeretnék. Tanuld meg a szóbeli tételeket és nézd át a régi érettségiket tüzetesen. Nem olyan nehéz mint gondolnád és sok feladat van ami szinte szövegértés meg atlaszhasználat. Vidd a legújabb atlaszt (asszem piros), az elég durván jó.
5/8 anonim válasza:
Én négy alatt egyetlen egy töri leckét se tanultam meg (szar volt a tanár, követelmény 0). Általánosban ragadt még rám valami. Én már nagyjából megtanultam a szóbeli tételeket és ez+alapműveltség+atlasz segítségével az első részt 85% körülre írom..:D Az esszés részben meg mindig találok olyan párosítást, aminek az anyagát lefedik a szóbeli tételeim. Egyedül a gyakorlat hiányzik az esszék megírásához, mert abból se írtunk 4 év alatt egyet se, úgyhogy max az fogja lerontani a százalékot, de a kettes bőven meglesz, én még az ötösben is reménykedem.:D
6/8 anonim válasza:
Ja és az atlaszom ráadásul nem is a piros mozaikos, hanem cartographia.
7/8 A kérdező kommentje:
ötös... de jó is lenne :DDD számomra az egy lehetetlen küldetés :D am kösz a tanácsokat atlasz szempontból :D
2013. ápr. 27. 23:29
8/8 anonim válasza:
Mondjuk szerintem olyan piros atlaszt már nem nagyon kapsz sehol.. Ha mégis találnál valahol, szólj nekem is!:D (Állítólag abban tényleg minden benne van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!