Ügyfélkapcsolat menedzsment szakdolgozat? Nagyon-nagyon sürgős segítség kellene.
Van késedelmi határidő is, ezt úgy tudom egyénileg kell kérvényezni, általában +1 hetet még engedélyezni szoktak. Ha nem tévedek, akkor díjköteles ez a procedúra, de nem tudom, hogy magáért a kérvényért vagy a később történő leadásért (késedelmi díj) kell-e fizetni, esetleg mind a kettőért. Nekem ismerősöm tavaly volt megcsúszva, kellett neki nagyon az az 1 hét, részletekbe menően nem ecsetelte, hogy és miként kérte ki. Mindenképpen érdeklődj a tanszéknél, ahol írod a szakdogát, a tanulmányi osztályon, hogy van-e ilyenre lehetőséged! Aztán ha úgy állnak a dolgok, kérd is ki, ha van rá mód.
ME-GÉIK
Első vagyok. Írtam megoldást is, menj be valamelyik egyetemre és nézd meg a szakdolgozatokat. [link]
Itt konkrétan rá is tudsz keresni olyan címre, ami neked kell. Nem tudom, hol laksz, de szerintem mindenhol elolvashatod az eddigi szakdogákat a könyvtárban. Ha fél napod rááldozol, legalább lesz valami elképzelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!