Gazdálkodás menedzsment, Fogorvos, gépészmérnök? Melyiket ajánljátok? Miért?
szerintem teljesen igazad van, már tavaly is minimum pontszámmal be lehetett kerülni államilag támogatottra, több ezer gépészmérnök kezdte meg tavaly a tanulmányait.. igaz,hogy abból sokan kiesnek, de idén is sokan kezdik és így tovább. hatalmas túlképzés lesz, ebben az országban pedig nincs gépészhiány tudtommal..
én a fogorvosit ajánlanám. fogorvos mindig kell, külföldön és itthon is jól meg lehet élni belőle (persze ebben az országban a magánpraxisra gondolok). egy jó fogorvos mindig keresett, és legalább van lehetőséged megmutatni később,hogy jó szakember vagy.
gazdálkodási és menedzsment ugye közgáz. szerintem ha közgáz irányba szeretnél menni,akkor ez nem igazán éri meg, helyette inkább a pénzügy és számvitel. utána mehetsz bankba, adóhivatalba, pénzügyi tanácsadó cégekhez, könyvelhetsz, és kismillió lehetőség van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!