Na szóval ugye nekem van igazam?
Legközelebb gondold végig a dolgot, mielőtt szóvá teszed a dolgot. Még ha kevesebb pontot is diktáltál volna be, azért még senkit sem szúrtak le, mert negatív irányba "számolta el" magát.
Amúgy meg mondhatjuk, hogy neked van igazad, csak fogadd el, hogy egy ilyen után az osztálytársaid érthető okokból neheztelni fognak rád. Mert ez, amit leírtál, pont a stréber viselkedés, hiszen nem ezen múlt neked a jobb jegy.
Sajnos el kezdik "utálni" a diákok azt olyant,
aki ilyenekt csinál, mint amit leírtál
(Még akkor is, ha nem volt rossz szándék mögötte)
Velem is előfordult hasonló régen a suliban
(Kaptam "megjegyzéseket")
Utána inkább csöndben maradtam
Ne érezd rosszul miatta! Teljesen jogos. H ilyen a hozzáállásod, akkor a következő dogáknál ha épp csak egy kevés kell, lehet, hogy a jobb irányba tolja a jegyed a tanár. A többiek meg így jártak, miért nem tanultak?
Ha velem történt volna, hogy egy jeggyel rosszabb lesz, mert valaki szólt, akkor meghúzom maam, és legközelebb jobban tanulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!