Mindjárt itt a ballagás :DD mit szóltok?
én is ugyan így vagyok vele... mondjuk én az irodalomtól félek a legjobban :S
de már nagyon várom ezt az egész ballagásos dolgot :DD
Már épp ideje volt,hogy vége legyen!!!!!! :D
Túl lennék már az egészen szívesen...
Már régóta várom :D Nagyon utálom ezt a sulit, nem is értem miért nem hagytam ott már régen, de már mindegy. A sulit az osztály háromnegyede, az osztályfőnököt mindenki utálja nálunk.
A magyartól én is félek, még jó, hogy elég a hármas. A regényelemeket és a korszakok jellemzőit tanuld meg + a 11-es nyelvtankönyvből a költői jelzők, stilisztika részt. (A tanárunk mondta, hogy ez elég.) Weöres Sándor most évfordulós, olvasd el milyen új típusú verseket hozott a magyar irodalomba, aztán vagy ő lesz, vagy nem.
Annyira ne görcsölj rajta, elég ha egyszer elolvasod ezeket, amit írtam. Tanulj inkább olyanra, ami kicsit konkrétabb: plusz egy töri témával, néhány matekfeladattal többre mész.
ááá kevesebb mint 1 hét :D
nekünk is mondták hogy vannak az évfordulósok :) nekünk többet is mondtak: Gárdonyi Géza, Batsányi János, Eötvös József és Kölcsey Ferenc. Hátha valakinek tudtam segíteni vele :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!