Hogy a francba készüljek fel a matek érettségire?
Figyelt kérdés
Most májusban érettségizem és nem tudok semmit, nincs valami oldal vagy valami ahol fent van minden fontos dolog amire szükségem lehet, vagy akármi ami segíthet felkészülni?
HILFE, HELP PLS
2013. ápr. 23. 15:05
11/15 A kérdező kommentje:
a függvénytáblázat az megvan.
2013. ápr. 23. 16:26
12/15 anonim válasza:
Ezen az oldalon fenn van az összes 8-os felvételi feladatsor és a megoldó kulcs is.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. ápr. 23. 16:48
14/15 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem. Először is az érettségi témaköröket megtalálod a neten. Ezeket érdemes gyakorolni és érdemes megcsinálni az előző évek érettségi feladatait.Minden héten szánj rá időt, és ne elégedj meg azzal, hogy megcsináltam itt elrontottam és ennyi. Addig gyakorold amíg nem megy. Nekem is így sikerült :) Sok sikert! :)
15/15 Tom Benko válasza:
Eddig mit csináltál matekórán, ha szabad kérdeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!